Wat is ons doel

Home $ Wat is ons doel

Kenniscentrum Arbeidsrecht

Wat is ons doel

Het doel van Kenniscentrum Arbeidsrecht is om u als ondernemer, leidinggevende of HR medewerker te helpen. Dit doen wij door het delen van kennis over het arbeidsrecht, u bij te staan in een arbeidsrechtelijke casus of door te fungeren als een sparringpartner. We helpen u stappen vooruit te zetten. Niet in ons belang, maar in uw belang.

Onze passie is het adviseren, het oplossen van problemen en het delen van kennis, dit doen wij zo laagdrempelig mogelijk. Het delen van onze kennis doen wij op verschillende manieren. Zo geven wij masterclasses, lezingen en workshops over het arbeidsrecht, maar we staan u daarnaast ook bij tijdens bijvoorbeeld een ontslagprocedure, mediation of re-integratietraject. We kijken naar het probleem en lossen dit zo vlot en adequaat mogelijk op.

Naast dat wij kennis met u willen delen, is een relatie met u als klant voor ons van groot belang. We hebben al met een groot aantal opdrachtgevers een stevige relatie opgebouwd omdat wederzijdse vertrouwensbanden voor ons belangrijk zijn. Ons doel is om deze relaties binnen Kenniscentrum Arbeidsrecht verder uit te bouwen.

Kort samengevat: Wanneer wij u met succes én tevredenheid hebben kunnen helpen, is ons doel behaald.

Tax Disputes 2
Slider image 3
Tax Disputes 2

Kenniscentrum Arbeidsrecht

Laten we samenwerken