Tarieven

Home $ Tarieven

Tarieven

Wij leveren maatwerk. Maatwerk dat niet langs een vast tarieventabel gelegd kan worden. Wij verrichten onze diensten op basis van verschillende soorten tarieven. Welke het meest aangewezen is voor u, hangt af van de betreffende kwestie. Lees hieronder de verschillende tarieven en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over uw casus.

 

Fixed fee

Veelal werken wij op basis van een vooraf vastgestelde prijsafspraak. Dit geeft op voorhand transparantie en duidelijkheid over de te verrichten investering.

 

Abonnement

Wij hechten veel waarde aan onze bestendige relaties. Hierom bieden wij vaste cliënten de mogelijkheid een juridisch abonnement af te nemen. Dit abonnement combineert lage kosten met hoge kwaliteit en maatwerk. Zo kunnen onze cliënten zich focussen op hun core business terwijl Kenniscentrum Arbeidsrecht te allen tijde voor ze klaar staat ten behoeve van (Ad-Hoc) juridisch advies en overleg. Dit tegen vaste uren en een vast tarief per jaar.

 

Uurtarief

Indien geen van de voorgaande opties mogelijk of gewenst is, hanteren wij een vergoeding op basis van bestede uren. Onze uurtarieven zitten tussen de €195,- en €250,-.

Kenniscentrum Arbeidsrecht

Laten we samenwerken