Vragen over Arbeidsconflict in Zwolle, KCA

Vragen over Arbeidsconflict in Zwolle, KCA

 

Kenniscentrum Arbeidsrecht is opgericht in 2018 en richt zich sinds de start volledig op het arbeidsrecht. Kenniscentrum Arbeidsrecht bedient binnen dit rechtsgebied cliënten in uiteenlopende sectoren en dan voornamelijk binnen het midden- en kleinbedrijf.

Echter, wij staan ook werknemers, ZZP’ers bij, als ook Ondernemingsraden van (middelgrote en grote ondernemingen).  Kenmerkend voor onze dienstverlening zijn de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, verdieping in specialismen en persoonlijke betrokkenheid.

Kenmerkend hiervoor is de al jarenlange relatie met onze opdrachtgevers. Wij bedienen een ieder die met arbeid in professionele zin zich bezig houdt.

Wanneer u verder vragen heeft over Arbeidsconflict in Zwolle, KCA

De katalysator binnen het arbeidsrecht

KCA ziet zichzelf bij het vinden van oplossingen als katalysator.

De perfecte mediator

Binnen conflicten en het vinden van oplossingen ligt de toegevoegde waarde van KCA.

De verbinder en bruggenbouwer

KCA is de verbindende factor bij verschillende conflicten.

 
 

KCA VOOR DE WERKGEVER

Uw expert op het gebied van arbeidsrecht

Als werkgever is het belangrijk dat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten. Maar tegelijkertijd heeft u ook uw verplichtingen na te komen naar uw werknemers. Soms kan er hierdoor frictie ontstaan, bijvoorbeeld wanneer u geconfronteerd word met een werknemer die niet goed functioneert.

Om ervoor te zorgen dat u kan blijven doen waar u goed in bent biedt KCA u een helpende hand. KCA fungeert als een mediator tussen werkgever en werknemer en zorgt ervoor dat er in elke situatie een gepaste oplossing kan komen.

Peter Raven

Peter is jurist en gespecialiseerd in arbeidsrecht en
ondernemingsrecht. Na het behalen van zijn HEAO diploma
(afstudeerrichting economisch – juridisch) behaalde hij
zijn meestertitel (Open Universiteit Nederland, afstudeerrichting arbeidsrecht) werkte hij bij onder andere  ING Bank, Rabobank en
Syntrus Achmea Vastgoed (onder andere het beoordelen van bedrijfsfinancieringen en het leidinggeven aan de afdeling Bijzondere Kredieten) en verzorgt al ruim 20 jaar trainingen en opleidingen voor banken en overige financiële instellingen in binnen – en buitenland op het gebied van bedrijfsfinancieringen en complexe juridische structuren.

Peter volgde diverse specialisatieopleidingen, waaronder opleidingen
op het gebied van financiële bedrijfsanalyse, intensief – en bijzonder beheer en de postdoctoraalopleiding PALA (arbeidsrecht). Hij volgde
met succes in 2014-2015 bij de Grotius Academie de postdoctorale specialisatiecursus arbeidsrecht.

Peter is tevens als onderzoeker/promovendus verbonden aan de VU in Amsterdam waar hij onderzoek verricht naar de rechtspositie van de predikant in Nederland en in rechtsvergelijkend perspectief met
België, Duitsland en U.S.A

p.raven@kenniscentrumarbeidsrecht.nl

+31 653 877767

+31 38 2024037

“Ik beoordeel graag gratis je case, dan kijken we samen naar je kansen. Gewoon achter de computer. Maak hieronder een afspraak voor een call.”

Je case gratis laten beoordelen door een expert?

Direct weten waar je staat? Laat dan je case beoordelen door een expert op het gebeid van arbeidsrecht. Ons adviesbureau beoordeeld iedere periode een case gratis. We nemen contact op met je en bespreken samen de case zodat je direct weet waar je staat?